Haberler

Rektör Alma Çevrükler Makina Sanayi Tesisine Ziyarette Bulundu.

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Nevşehir Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet yürüten Çevrükler Makine Sanayi tesisinde incelemelerde bulundu.

Çevrükler Makine Sanayinin tesisini ziyaret eden Rektör Alma, firma yetkililerinden üretim süreçleri ve araştırma geliştirme faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Tesis altyapısını dikkatle inceleyen Rektör Alma, firma yetkilileriyle olan görüşmesinde ‘Üniversite-Sanayi’ iş birliği kapsamında Iğdır Üniversitesi ile Çevrükler Makine’nin ortaklaşa yürütebileceği projeler ve Ar-Ge faaliyetleri hakkında da görüştü.

Ziyaret sonunda; Çevrükler Makine yetkilileri Rektör Alma’nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, Rektör Alma da firma yetkililerine göstermiş oldukları misafirperverlik ve yakın alaka için teşekkürlerini iletti.


Web sayfamızı ve deneyimlerimizi geliştirmek için çerezleri kullanıyoruz. Web sayfamıza göz atmaya devam ederek çerez politikamızı kabul ediyorsunuz.Daha fazla bilgi için Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.